Tatu Lehtovaara

Molekyyli sopassa

Näytesivut

Käytännön oppikirja avaa lukijalleen kemian ja fysiikan ilmiöiden maailmaa keittiötyöskentelyn kautta.

Vuosi: 2011, 1. painos Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen ISBN: 978-951-0-36476-5 Avainsanat: ammatillinen fysiikka ja kemia, ruoanvalmistus
Kirja
42,00 € (sis. ALV 10 %)
4,50 € Toimituskulut
Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Kuvaus

Käytännön oppikirja avaa lukijalleen kemian ja fysiikan ilmiöiden maailmaa keittiötyöskentelyn kautta. Kirjaa voidaan käyttää keittiötyöskentelyssä sekä kemian ja fysiikan teoriaopetuksessa. Ruoanvalmistus on luovaa toimintaa, ja uuden luominen on helpompaa, kun osaa arvioida erilaisia ilmiöitä jo etukäteen. 
Kirja sisältää:
·	teoriaa kemian ja fysiikan perusteista
·	oivallusaukeamia ruoanvalmistuksen kemian ja fysiikan ilmiöistä
·	tehtäviä, jotka havainnollistavat kemian ja fysiikan ilmiöitä käytännössä
·	kuvitusta, joka selventää ruoan rakenteita ja tukee kirjan tekstejä
·	aistinvaraiseen arviointiin suunniteltuja arviointilomakkeita
·	helppolukuisen sanaston.
Kirja on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisiin perusopintoihin.
Kirja sopii myös itsenäiseen opiskeluun sekä vapaasti valittavien kurssien materiaaliksi.