Kymppi 2 Kevät

Kympin oppikirjalla matematiikan oppiminen on helppoa ja motivoivaa. Kymppi antaa aikaa oivaltaa, oppia ja harjoitella.

ISBN: 978-952-63-1203-3 Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen Tekijät: Markku Uus-Leponiemi, Ann-Mari Sintonen, Sari Rinne Tuoteryhmät: Oppilaalle
Kirja
17,90 € kpl (sis. ALV 10 %)
4,50 € Toimituskulut
Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Kuvaus

Kymppi 2 Kevät -oppikirjan luvut rakentuvat kahdesta aukeamasta.  Ensimmäisellä aukeamalla on opetettava asia havainnollistettuna selkein, oivaltamista tukevin mallein. Opittavia asioita harjoitellaan helposti ymmärrettävien perusharjoitusten avulla, joiden tehtävätyypit toistuvat läpi kirjan. Toisella aukeamalla on lisää tuttuja perusharjoituksia, sovellusta, vaativampi tehtävä taitaville oppilaille sekä kotitehtävät. Jokaisen jakson lopussa on peli ja testaa taitosi sivu, jolla voidaan varmistaa, että jakson asiat on opittu. 
Kymppi 2 Kevät -kirjassa lukualue laajenee tuhanteen. Tutustutaan lukujärjestelmämme ominaisuuksiin, harjoitellaan lukujonotaitoja ja paikkajärjestelmän avulla ratkaistavia yhteen- ja vähennyslaskuja ilman kymmenylitystä. Kevään keskeistä oppiainesta on allekkain yhteen- ja vähennyslasku. Harjoitellaan laskutekniikkaa ja erilaisia sovelluksia. Sanallisissa tehtävissä käytetään syksyllä opittua palkkimallia, johon oppilas saa nyt itse merkitä tarvittavat luvut.